samen

feelgoodcreators

Ilse en Theo

We streven allemaal naar dat goed gevoel.  Je echt goed voelen begint binnen onszelf...
De harmonie tussen onszelf en onze omgeving heeft daarin een heel sterke invloed.

Wanneer we ons goed voelen dan zien we gemakkelijker de goede en mooie dingen om ons heen en ervaren we onze omgeving als positief.
Dit komt ons innerlijke goed gevoel ten goede.

Maar als we ons niet goed voelen, zullen we eerder de negatieve dingen uit onze omgeving waarnemen en deze als negatief en soms als bedreigend ervaren.
Vanzelfsprekend beïnvloedt dat ons innerlijke gevoel in de negatieve zin.

Het ligt voor de hand dat om ons echt goed te voelen, we moeten werken aan ons innerlijke welzijn, onze gezondheid, onze houding, voeding, gedachten en gevoelens, enz...

Alleen is dat niet altijd gemakkelijk en kan best wat tijd in beslag nemen.

Om te voorkomen dat we daardoor ontmoedigd geraken en om sneller resultaat te ervaren, kunnen we ondertussen misschien wat aan ons uiterlijke en onze omgeving doen.

Nieuwe, mooie kleren en een mooi nieuw interieur laten ons snel goed voelen. Dat heeft een positieve invloed op ons innerlijke welzijn en dat stralen we uit.

Wanneer we ondertussen verder werken aan ons innerlijke, dan resulteert dat snel in een algemeen en stabiel goed gevoel.

Ilse & Theo feelgoodcreators brengen jou in balans met zowel het uiterlijke als het innerlijke goed voelen.

Elk van ons met onze eigen expertise en specialiteit en jarenlange ervaringen.

  • Ilse Vanbrabant werkt al jaren als interieur en kleding ontwerpster en is gespecialiseerd in Feng Shui analyses.
  • Theo De Gelaen is expert in het werken met energie als Qi Gong grootmeester en werkte meer dan 30 jaar als bedrijfsadviseur.

Als feelgoodcreators bundelen we onze krachten om u een totaal pakket aan te bieden waarbij we zowel inwerken op jouw innerlijke welzijn zoals uw gezondheid; middels kruiden, aromatherapie, energetische oefeningen en houding.

Daarnaast helpen we je ook bij het restylen van je kleding en interieur zodat je sneller resultaat merkt van de vernieuwing en je al snel dat goede gevoelen ervaart. Hierdoor zal je motivatie om verder te werken aan je innerlijke toenemen. Hetgeen de algemene transformatie ten goede komt.

We begeleiden je doorheen het gehele proces van uiterlijke naar innerlijk goed gevoel en realiseren een totaal concept waarbij wij alle zorgen en praktische problemen op ons nemen en oplossen zodat jij je volle aandacht kan richten op wat echt telt: je innerlijke goed voelen en in je kracht komen en blijven.

We realiseren voor jou een exclusief "sleutel op de deur" of "sleutel op je humeur" project.

Getagd , , , , , , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *